Huidverlichtende crème

Gecombineerde huid, Dit is het meest ideale huidtype. het is goed gevoed en gehydrateerd met een goede gladde textuur en een aangename huidgeur. In deze toestand zijn de cellen van de opperhuid ten opzichte van het omliggende weefsel uitgedijd, de follikelcellen zijn regelmatig met elkaar verbonden om toekomstige haargroei te voorkomen, de huid is dikker, gladder en elastischer. De vorming van rimpels wordt voorkomen omdat de huid in staat is zichzelf sneller en beter te herstellen. De resultaten zijn dramatisch, na het uitvoeren van een enkele behandeling kunt u een verschil zien in uw huid, u zult in staat zijn om perzikboter te reproduceren.

Gevoelige Huid, Dit type huid verdraagt het minste ongemak en is gevoelig voor elke behandeling, zelfs die met een nulgevoeligheid. De huid reageert negatief op elke behandeling die een allergische reactie veroorzaakt. De grootste zorg is de mogelijkheid van een allergische reactie op een mogelijk toxische stof in de crème of lotion. Daarom moet u in de meeste gevallen een patchtest uitvoeren voordat u een behandeling op uw huid aanbrengt.

Vette Huid, Deze huid krijgt een glimmende glans aan het oppervlak door de overprikkeling van de talgklieren, die leidt tot een overmatige productie van olie. De flatuslaag van de huid is het dikst. Door deze verdikking van de talgklieren zal er een tekort aan beschikbaar vocht zijn voor het huidoppervlak. De huid wordt dan te vet en gaat jeuken, wat leidt tot puistjes en steenpuisten.

Stretch Mark, Striae ontstaat door het scheuren van de huid, daarom wordt het striae genoemd. Wonden genezen, maar ze hebben een beperkt genezend vermogen omdat ze niet geschikt zijn om zo’n delicate situatie te genezen. Ze komen veel voor bij moeders, omdat zwangerschap een wonder der natuur is, en ze komen ook voor op de benen van zwangere vrouwen die net bevallen zijn. Zowel mannen als vrouwen hebben last van striae, maar vrouwen krijgen ze gemakkelijker dan mannen.

Hoe kunnen huidverlichtende crèmes helpen bij een donkere huid?

Huidverbetering crème met alfahydroxyzuren kan helpen bij huidverkleuringen. Het is echter raadzaam om naast alfahydroxyzuur ook andere soorten huidverlichting te gebruiken voor verkleuringen. Daarom, als u niet zeker weet welke crème te kiezen, is het raadzaam om een specialist te raadplegen alvorens te kopen.

Kies een crème die chemische bestanddelen bevat die niet alleen effectief maar ook veilig zijn. Chemische component van huid lightening crème speelt de belangrijke rol van remmer van melanine. Dit chemische bestanddeel voorkomt dat het mengsel van melanine en sproeten door de huid wordt afgegeven. Daarom, wanneer de room op de huid wordt toegepast, absorbeert het snel om laag op de huid met de sproeten en de melaninicle vermindering als resultaat te vormen. Aan de andere kant zal de laser peeling en het wegwassen van deze laag veroorzaken, maar het zal uiteindelijk beginnen om zichzelf te genezen.

Een ander veelbelovend front als het gaat om huid remedies is vitamine A zuur. Het is het vitamine A-zuur voorrecht om de aanwezigheid van zonnevlekken en glans op de huid te verminderen. Wanneer het wordt gebruikt in huidverlichtende crème, is het bewezen dat het de wonden geneest die worden veroorzaakt om huidverkleuringen te behandelen.

Het is ook vermeldenswaard dat de laser 6-8 behandelingen zal vergen om goede resultaten te beginnen produceren en om het effect op de huid te zien. Daarom zal geduld nodig zijn, want het is niet een snel proces. Met de hulp van huid lightening crème, zult u in staat zijn om de aanwezigheid van huidverkleuring en hyperpigmentatie te verminderen. De crème zal de elasticiteit van de huid verbeteren en maakt het glad om aan te raken. De verschijning van rimpels zal ook worden verminderd.

Bij de aankoop van een product om de huid lichter te maken, is het belangrijk rekening te houden met factoren zoals de concentratie van de ingrediënten. Denk ook aan de reputatie van de fabrikant van het product en de realistische resultaten die kunnen worden verwacht. Probeer uit de buurt te blijven van crèmes die meer dan 2% hydrochinon bevatten. Dergelijke chemicaliën zijn zeer agressief voor de huid en kunnen zelfs leiden tot huidkanker.

Lees meer:
Endermologie
Cryolipolyse

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.