Zonne-energie en zonne-energie

 

Zonnepanelen Nieuwegein

 

Een geclassificeerd zonnepaneel

PV-panelen worden ingedeeld op basis van twee soorten technologieën — de meer gebruikelijke fotovoltaïsche, ook wel PV genoemd, en geconcentreerde panelen. Afhankelijk van het type dat momenteel op de markt is, kunnen zij half geconcentreerd zijn (geconcentreerd afhankelijk van de hoek dan de plaats, maar ook wel Large-Particle genoemd — een garantie dat de energie niet verloren gaat) of niet-geconcentreerd (zonne-energie kan niet worden geconcentreerd).

Echte geconcentreerde zonne-energie komt in het algemeen alleen voor bij industriële zonne-elektriciteit, maar PV is in principe zeer goedkoop maar efficiënt.

Om zonne-elektriciteit op te wekken worden fotovoltaïsche cellen opgebouwd uit materiaal zoals silicium dat geïmpregneerd is met energielagen. Wanneer de energie van de zon de cel raakt, wordt meestal meer energie geproduceerd dan wat daadwerkelijk wordt opgevangen, dus gaat de energie naar de elektrische opslag en wordt opnieuw opgevangen. De hoeveelheid energie die door de panelen, beide benaderingen, wordt vastgehouden kan oplopen tot 90 procent (70-100 procent is het hoogste rendement.

Uw eigen zonnepaneel Wat zijn zonnepanelen precies? Zonne-energie is een soort van hernieuwbare energiebron die eigenlijk gemakkelijker en goedkoper te implementeren voor uw huis dan in een verleden. De kosten van zonne-elektriciteit kan erg duur zijn, met kant-en-klare of professioneel geïnstalleerde fotovoltaïsche profiteren van het moeras, maar is zwakheid 2-weg: met behulp van residentiële zonne-energie of zonne-energie kits. Residentiële zonne-energie of zonne-energiesets werken ongeveer hetzelfde als een traditionele zonneboiler, maar op kleinere schaal. Het zijn in wezen een aantal fotovoltaïsche cellen (wafers) die met elkaar verbonden zijn. Ze zijn echter efficiënter dan zonneboilers en kunnen 25 procent meer stroom opwekken dan de gekke Voltaïsche stormen overleven. Fotovoltaïsche cellen gaan ongeveer 30 jaar mee en u kunt ze gewoon opnieuw gebruiken voor uw zonnestroomsysteem. In iets minder dan een jaar kunt u gratis stroom opwekken en zult u steeds meer stroom zien

Is zonne-energie praktisch?

Zonne-energie is praktisch en men kan zelfs zeggen is standaard geworden voor zonne-elektriciteit aan uw huis, omdat fotovoltaïsche technologie is eindelijk kosteneffectief thuis. Gemiddeld kan een zonne-energiesysteem voor thuis de elektriciteitsrekening van een bewoner met ongeveer 40-70 procent verlagen (tot wel $2000 dollar).

Zonne-energie is zonne-energie en geen zonne-elektriciteit, omdat zonne-energie eigenlijk van de zon komt, en dus niet echt kan worden gebruikt als de zon niet schijnt. Het kan echter wel worden gebruikt als de zon de volgende keer weer opkomt. Zonnepanelen worden gebruikt wanneer u uw eigen elektriciteit wilt opwekken zonder gebruik te maken van conventionele elektriciteit. Zonne-energie is in feite een veelzijdige alternatieve elektriciteitsbron die op gelijke voet staat met kernenergie en grote hernieuwbare schone energiebronnen. Zonne-energie omvat ook windenergie, die doorgaans duurder is dan zonne-energie, hoewel het niet echt praktisch is om windenergie te benutten, tenzij u uw eigen privé-windmolenpark bezit. Zonne-energie is in populariteit gedaald omdat zonne-energiesystemen gewoonlijk een laag rendement hebben en veel zon nodig hebben. Om een kleine hoeveelheid zonnestraling te gebruiken om een bruikbare hoeveelheid elektrische energie te leveren, heb je een enorm aantal zonnepanelen nodig. Het is ook ingewikkelder om grote zonnepaneelsystemen te maken dan kleine. Zonnepanelen zijn perfect voor het helpen om de zonne-energie te benutten om te helpen uw huizen energiebehoefte aan te vullen. Hoewel de grote zonnepaneelsystemen beschikbaar zijn, zal het waarschijnlijk duren tot sommigen de markt betreden om de kosten van een zonne-energiesysteem voor thuis tot een redelijk niveau terug te brengen.

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.